New York Comic Con is momenteel gaande: een week vol trailers, cosplay, inside-information over films en series én sterren die interviews geven. Een walhalla voor entertainment-fans dus. Jason Momoa was één van de vele sterren die een projectje op Comic Con kwam promoten en daar kwamen allerlei soorten fans op af...

Article continues after the ad

Film-hunk Jason Momoa is druk bezig met het promoten van zijn Aquaman-film. Om zijn grote voorbeeld te kunnen aanbidden zonder lastig gevallen te worden door een horde fans, besloot Mark Ruffalo zich te vermommen. Met een masker op baande de acteur zich een weg naar de meet-up van Jason, waar de twee poseerden voor een foto. Beide mannen hebben de get-together inmiddels op social media vereeuwigd. 

Mark is er maar druk mee!

Mark is overigens ook druk bezig met het promoten van de film Avengers 4. Er is een kans dat dat ook direct zijn laatste optreden in de film-franchise is. De acteur ging bij Jimmy Fallon op een hysterische en hilarische spoiler-tour, waarna het Russo-regisseurs duo de acteur via Twitter 'ontsloeg'. Jammer, Mark!