Deze fans dachten dat ze meededen aan een promotievideo voor de veertigste verjaardag van Star Wars. Wat ze niet wisten is dat ze oog in oog zouden komen te staan met de enige, echte Luke Skywalker!

Article continues after the ad

Icoon

Dit jaar is het alweer veertig jaar geleden dat Star Wars: Episode IV - A New Hope voor het eerst in de bioscopen draaide. Om dat te vieren waren een aantal fans uitgenodigd om een promotievideo op te nemen. Daarbij moesten ze een aantal klassieke scènes uit de Star Wars-films naspelen. Maar wat hen niet was verteld, is dat ze daarbij hulp krijgen van niemand minder dan Star Wars-icoon Mark Hamill zelf!

Han Solo

Het resultaat is een prachtige prank die de fans ongetwijfeld nooit zullen vergeten. Als kers op de taart is het ook nog eens voor het goede doel! Het filmpje vraagt namelijk ook aandacht voor Force for Change, een campagne die geld inzamelt voor onder meer Unicef. Donateurs maken daarbij kans op fantastische prijzen, zoals een bezoekje aan de Skywalker Ranch, een uitnodiging voor de première van Star Wars: The Last Jedi en zelfs een rolletje in de nieuwe Han Solo-film!