Enkele Star Wars-fans kregen de verrassing van hun leven toen niemand minder dan Mark Hamill een bezoekje bracht aan de Star Tours-attractie in Disneyland!

Article continues after the ad

Simulator

Voor Star Wars-liefhebbers is een tripje naar Disneyland natuurlijk niet compleet zonder een bezoekje aan Star Tours: The Adventure Continues. In deze attractie kunnen de fans hun eigen avontuur beleven in ‘a galaxy far, far away’. Maar deze week werd deze Star Wars-simulator nog een stukje realistischer toen niemand minder dan Mark Hamill alias Luke Skywalker de bezoekers van Star Tours verraste!

Schone onderbroek

In een video die Hamill plaatste op Twitter is te zien hoe de acteur zijn fans de middag van hun leven bezorgt. Na een aankondiging die de spanning onder de bezoekers al doet oplopen, komt Hamill nonchalant de attractie binnenwandelen. De fans zijn iets minder ontspannen: sommigen krijgen een halve hartverzakking, anderen lijken spontaan spijt te hebben dat ze geen schone onderbroek hebben meegenomen. Inderdaad, the Force is strong with this one!

Star Wars: The Last Jedi draait vanaf 13 december in de bioscoop.