Het duurt nog even voordat Star Wars IX in de bioscopen verschijnt. Maar dat weerhoudt Mark Hamill er niet van om alvast te beginnen met aftellen!

Article continues after the ad

Hype

De hype rondom de volgende Star Wars-film kan niet vroeg beginnen! De publiciteitsmachine rondom Solo: A Star Wars Story kwam nogal laat op gang en we weten allemaal hoe dat is afgelopen. Om te voorkomen dat Episode IX hetzelfde lot is beschoren, is Mark Hamill dan ook voor de zekerheid maar alvast begonnen met aftellen. Op Twitter plaatste hij het aantal dagen, uren, minuten en ja, zelfs seconden hoe lang we nog moeten wachten voordat het volgende hoofdstuk van de ruimtesaga in première gaat!

Legendarisch

Zoals je ziet, kunnen we in de tussentijd nog even iets voor onszelf gaan doen. Of dat ook voor Hamill zelf geldt, is nog onduidelijk. Het is nog niet bekend of de legendarische Star Wars-acteur ook te zien zal zijn in het volgende hoofdstuk. Actrice Keri Russell hoeft zich daarentegen tijdens het aftellen niet te vervelen. Deze week werd namelijk bekend dat de hoofdrolspeelster uit The Americans een belangrijke rol spelen in de nieuwe Star Wars-film!

Star Wars: Episode IX draait vanaf 20 december 2019 in de bioscopen!