Frans en Mariska Bauer

Mariska Bauer was in The Masked Singer te zien als stoere motormuis. Natuurlijk moest ze haar deelname geheim houden en daar bedacht ze een paar sluwe manieren voor. Haar man Frans werd helemaal loco tijdens de uitzending!

Deelnemers van shows als The Masked Singer, Wie is de Mol? en Expeditie Robinson moeten hun deelname zo goed mogelijk geheim houden. Ze kunnen zelfs een boete krijgen als ze hun mond voorbijpraten. Als namen van kandidaten tóch uitlekken zijn de fans blij, maar de deelnemers zelf meestal niet.

Article continues after the ad

The Masked Mariska

Mariska verzon gewoon regelmatig smoesjes om de deur uit te kunnen, zo vertelt ze in Linda. “Winkelen, lunchen met vriendinnen of schoonmaken bij mijn moeder. De kinderen vonden het vreemd omdat ik altijd thuis ben, maar Frans had niets door omdat we net in een verbouwing zaten. Ik oefende op zolder bij de wasmachine. In de supermarkt hingen posters van de Muis en ik raadde gewoon met iedereen mee.”

Mariska vertelde haar oudste zoon tijdens de uitzending dat zij in het muizenpak zat, zodat hij klaar kon zitten met de camera om de reacties in de huiskamer te filmen. “Vooral Frans werd helemaal gek! Hij bleef maar vragen: Wanneer heb je dit gedaan dan?”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Nieuw seizoen The Masked Singer

Later zou Frans zichzélf ook in een peperduur kostuum hijsen, voor de The Masked Singer Oud en Nieuw Special. We verwachten dat het nieuwe seizoen van The Masked Singer in de loop van september start: hier lees je er meer over! De nieuwe jaargang van Expeditie Robinson start al op 29 augustus.