In de nieuwste editie van Veronica Magazine geeft presentatrice Marieke Elsinga van QMusic en RTL Boulevard eerlijk toe dat ze vaak onzeker is over haar uiterlijk. En daar hielp dat akkefietje met een bekend afslankmerk natuurlijk niet bij

Marieke Elsinga boos op afslankmerk

In Veronica Magazine vertelt Marieke Elsinga uitgebreid over haar carrière en haar privéleven. Daarbij komt ook haar uiterlijk aan bod. Zo vertelt ze over die fabrikant van afslankproducten die haar laatst nog benaderde voor een samenwerking. Daar heeft ze zich toen behoorlijk over opgewonden: “Daar heb ik me toen boos over gemaakt op social media. Ik sta redelijk stevig in mijn schoenen, maar als het over uiterlijkheden gaat, zou ik wel graag wat liever willen zijn tegen mezelf.”

"Zo wil ik ook denken"

Marieke komt meteen met een mooi voorbeeld van dat “liever zijn” over haar uiterlijk: “Laatst hadden we het er in de show over: Mattie vroeg welk cijfer we onszelf zouden geven, puur op basis van uiterlijk. Hij gaf zichzelf een 7,5, ik mezelf een 7,3. Onze producer Joe, ‘stagiair van de show’, gaf zichzelf een 9. Hij vond dat iedereen zichzelf een 10 moet geven, maar trok er een punt af omdat hij zichzelf wat klein vindt. Ik dacht: damn Joe, zo wil ik ook denken.”

Article continues after the ad

Marieke haar leven is een 'ponykamp'

Afslankproducten en hondsbrutale vragen op Instagram ten spijt, lijkt Marieke altijd vrolijk! Dat valt ook QMusic-collega Mattie Valk op, die haar leven een ‘ponykamp’ noemt: “Ja, hij lacht me weleens uit als mijn vriend en ik weer een verrassingsdag voor elkaar hebben georganiseerd of als ik een weekend wegga met een vriendin. Hij zegt dat er altijd maar unicorns rondspringen in mijn leven. Dat is natuurlijk niet zo, maar ik ben van nature wel vrij energiek en positief ingesteld”, aldus Marieke.

Je leest het hele interview met Marieke in de nieuwste editie van Veronica Magazine, dat vanaf vandaag in de winkel ligt.