Volgens het AD gaat Marieke Elsinga stoppen bij talkshow RTL Late Night. Dit meldt de krant op basis van bronnen. De reden voor haar vertrek is nog onbekend.

Article continues after the ad

Geen match

Wel zeggen insiders tegen het AD dat het niet botert tussen haar en presentator Humberto Tan. Sinds vorig jaar augustus was de presentatrice zijn vaste sidekick. Daarvoor was ze onder meer te horen in de ochtendshow van Mattie & Wietze op Qmusic. Marieke heeft het vermeende vertrek nog niet bevestigd.  

Andere klussen

De geruchten gaan dat de presentatrice gewoon bij RTL zal blijven, maar dat ze andere klussen gaat doen voor de zender. Onlangs werd ook gezegd dat Marieke weer terug zou gaan naar QMusic, maar dat ontkende ze. Wat voor soort tv ze eventueel bij RTL gaat maken, is ook nog onbekend.

Summer Night

RTL Late Night werd voor de zomermaanden omgedoopt tot RTL Summer Night. Beau van Erven Dorens nam het stokje over van Humberto, althans, tot die weer terug is van vakantie. Tussen Marieke en Beau zou het volgens de bronnen van het AD wél klikken, maar hun samenwerking is dus maar van korte duur.