marieke elsinga rtl boulevard michiel huisman a boy called christmas

RTL Boulevard strikte een van onze favoriete Nederlandse acteurs voor een interview. Ook Marieke Elsinga is onder de indruk. De presentatrice staat te glunderen in de studio: “Hij is heel knap, hè?

Een nieuwe Netflix-kerstfilm

RTL Boulevard sprak met Michiel Huisman over zijn aankomende Netflix-kerstfilm A Boy Called Christmas. Michiel vertelt: “Het is natuurlijk een droom om deel uit te maken van een film, die de potentie heeft om misschien wel een kerstklassieker te worden. (…) Toen ik negen was, kwam Home Alone uit, de eerste (én de beste, red.). Dat was jarenlang een groot succes rond de kerst. Het was ook leuk om de film een paar jaar geleden opnieuw te kijken met mijn dochter. Dus wat mij betreft is er ruimte voor A Boy Called Christmas om weer een nieuwe klassieker te worden.

Marieke Elsinga <3 Michiel Huisman

Na het interview wordt er geschakeld naar de studio, waar Marieke Elsinga staat te glunderen. “Hij is heel knap, hè”, lacht ze. De presentatrice vraagt zich daarom af of Michiel een grote rol in de film heeft gescoord. Entertainmentdeskundige Eric de Munck moet haar echter teleurstellen: Michiel heeft een belangrijke rol, maar is helaas maar in een paar scènes te zien…

Article continues after the ad

Toch benieuwd naar A Boy Called Christmas? Checken of de film inderdaad een nieuwe klassieker wordt en een plekje in deze top 25 met de beste kerstfilms verdient? A Boy Called Christmas verschijnt 24 november op Netflix.

RTL Boulevard zie je elke dag rond 18:35 uur in RTL 4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.