Marieke Elsinga, verbazing

Je kunt er bijna niet omheen: al de hele week wordt er gestrooid met nominaties voor de Gouden Televizier-Ring 2021. Nadat eerder deze week al de drie genomineerden voor de Televizier-ster Acteur/Actrice en de beste Online Videoserie werden onthuld, was het vanavond de beurt aan de presentatoren en presentatrices.

Article continues after the ad

En Marieke Elsinga kon aan het einde van RTL Boulevard haar oren en ogen niet geloven.

Emotionele Fred

Voordat het moment daar was, was het eerst de beurt om de mannen te verrassen. En dat bleek te gaan om Heel Holland Bakt-veteraan André van Duin, Zondag met Lubach-presentator Arjen Lubach en Drag Race Holland-gezicht Fred van Leer. Met name die laatste zag zijn nominatie, die hij uit handen kreeg van zijn vriendinnetje Nikkie Plessen, totaal niet aankomen. "Heb ik de Postcode Loterij gewonnen? Rot op! Deze zag ik niet aankomen. Jij weet wat voor dag het voor mij is, dus het is wel echt..." brengt hij zichtbaar geëmotioneerd uit.

Bekijk hieronder snel de beelden.


'Hart in mijn keel'

De presentatrices die nog in de race zijn voor zo'n felbegeerde Ster, zijn Oranjezomer-heldin Hélène Hendriks, de ster van het Songfestival Nikkie de Jager... en je raadt het al Marieke Elsinga. Zij werd door haar RTL Boulevard-collega's compleet verrast met de prijs. "Mijn hart zit helemaal in mijn keel", bracht ze uit toen bleek dat er geen derde instart meer was. "Wat een theater! Ik vind dit als een kind zo leuk, ik sta helemaal te trillen. Wat sta ik met twee te gekke vrouwen in een Carré over een paar weken." 


Opvolger van Over mijn lijk

De vraag is nu alleen nog: welke drie programma's kunnen nog in de voetsporen treden van Over mijn lijk en maken dus kans om tijdens het 56ste Gouden Televizier-Ring Gala met een Ring naar huis te gaan? Dat antwoord horen we morgen in de uitzending van RTL Boulevard. Nog even geduld dus! 

RTL Boulevard is iedere dag om 18.35 uur te zien op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.