Overlever Mariana Verkerk houdt het érg lang vol in het jubileumseizoen van Expeditie Robinson. Dat had ze zelf totáál niet verwacht, geeft ze aan in een preview voor de nieuwe aflevering die vanavond op RTL 4 komt. 

Article continues after the ad

Het is tot nu toe een.... veelbesproken seizoen van Expeditie Robinson. Men ergert zich nogal aan kandidaten en daar doet afvaller Tim Coronel zelfs vrolijk aan mee. Proeven zijn 'oneerlijk' en 'kloppen niet' en dan komt er ook nog eens veel kritiek op het format. Dat moet echt anders, vinden boze kijkers. Waar iedereen het nog een beetje mee eens is? Mariana is een topkandidaat! Zelf reageert ze nogal nuchter op het feit dat ze nog steeds in het spel zit. 
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ja... hoeveel levens heeft Mariana nog? #expeditierobinson #doorhetoogvandenaald #zondag #rtl4 @marianaverkerk

Een bericht gedeeld door Expeditie Robinson (@expeditierobinson_rtl) op


Mariana Verkerk in Expeditie Robinson

Catwalkcoach Mariana snapt er helemaal geen hout van. "Ik zit er nog in, hahaha", lacht ze. "Het is bizar. Tim (die er in de vorige aflevering uitvloog, red.) was duidelijk een groter gevaar." Toch denkt ze niet dat ze nóg een aflevering overleeft. "Ik ben waarschijnlijk de volgende." Je weet het echter nooit met de onvoorspelbare Mariana. "Hoeveel levens heb ik nou al gehad? Dit kan gewoon eigenlijk niet meer. Dit is te dol voor woorden."
 

Memory-proef

Uiteraard staat er vanavond ook gewoon een proef op het programma! De overgebleven kandidaten die niet op Finalisteneiland zitten moeten een memory-spel gaan spelen. De combinatie hitte + honger = natuurlijk killing voor zo'n proef. 
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Memory. Het lijkt misschien zo simpel... #expeditierobinson #proef #geheugen #videoboodschap #vanavond

Een bericht gedeeld door Expeditie Robinson (@expeditierobinson_rtl) op


De nieuwe Expeditie Robinson is vanavond om 20:00 te zien op RTL 4.