Mariana Verkerk in Expeditie Robinson

Mariana maakt helaas geen kans meer op de overwinning in Expeditie Robinson. Maar deze verovering neemt niemand haar meer af!

Legendarisch

Mariana Verkerk groeide dit seizoen tot een van de meest spraakmakende kandidaten van Expeditie Robinson. Maar ook daarbuiten weet de modellencoach de tongen los te maken. Zo doet zij een opmerkelijke uitspraak in een interview met Amayzine. Volgens Mariana heeft zij het bed gedeeld met Mick Jagger. Zonder blikken of blozen vertelt de voormalige Robinson-kandidaat over haar nacht met de legendarische zanger van The Rolling Stones!
 


Discreet

“Ik heb Mick Jagger wel eens in mijn gevonden”, onthult Mariana op een toon alsof ze een briefje van twintig euro tussen de kussens van haar bank heeft gevonden. Interviewster Kiki valt nog net niet uit bed van verbazing. Maar verder is Mariana zeer discreet over haar avontuurtje met Jagger. “Wat moet ik er verder over zeggen? Het was gezellig”, antwoordt zij op de vraag hoe het was om het bed te delen met de Britse rocklegende. Die anekdote gaat natuurlijk niet meer overtroffen worden, dus zit er weinig anders op dan het glas te heffen. Op Mick!

Article continues after the ad