Zangeres kan toch niet echt lachen om de gebeurtenis

Mariah Carey wist met haar optreden op Times Square op oudejaarsavond nog even een paar lijstjes met ‘grootste flops van 2016’ aan te vullen. Zij en haar team claimen nu dat het concert gesaboteerd door zender ABC om meer kijkers te trekken.

More content below the advertising

Slecht geluid

Eerder die avond zou Carey al duidelijk hebben laten merken dat ze problemen had met het geluid. Tijdens een interview met Ryan Seacrest zou ze al naar haar oortje hebben gegrepen en “Ik kan je niet goed horen” hebben gezegd. Een van haar medewerkers is toen naar de technische afdeling gestapt, maar daar zei men dat alles in orde was.

Live debacle

Dat dat niet het geval is, daar waren een heleboel mensen getuige van. Zowel live in New York, als op tv en naderhand op social media. Bij het zingen van haar nummers Emotions en We Belong Together zagen de kijkers dat Mariahs stem niet bepaald synchroon liep met de geluidsband, wat resulteerde in een belabberde en uiterst pijnlijke playbackshow.

Diva

Na afloop twitterde Carey nog sportief: “Shit happens”, maar ze besloot toch verhaal te gaan halen bij de producers van het evenement. Die zeggen op hun beurt dat het haar eigen schuld is. Mariah zou zich als een diva gedragen hebben en niet meegewerkt hebben aan een soundcheck. Tevens zou de geluidsinstallatie op het podium helemaal in orde zijn.

More content below the advertising

Hugh Jackman en Sir Patrick Stewart zijn samen in het Guinness Book of Records opgenomen als de acteurs die het langst Marvel-personages hebben gespeeld. Jackman's Wolverine en Stewart's Professor Xavier doken in zomer 2000 voor het eerst op in de eerste X-Men, en waren in maart 2017 voor het laatst te zien in het juichend ontvangen Logan. Daarmee zit er voor beide X-Men-sterren 16 jaar en 228 dagen tussen hun eerste en laatste optreden, vooralsnog een record.

More content below the advertising

 

Grote droom

De uitreiking vond plaats in de Britse ontbijtshow This Morning, waar presentatrice Alison Hammond een interview deed met Jackman naar aanleiding van zijn aankomende concerttournee, die hem in mei ook naar de Ziggo Dome brengt. De Australische alleskunner vertelde aan Hammond dat het vroeger zijn grote droom was om in het Guinness Book of Records te komen. Hierop verraste de presentatrice hem met de mededeling dat hij in de nieuwste editie van het boek opgenomen is. Een videoboodschap van een trotse Sir Patrick Stewart maakte het feest compleet.

 

Opgezette PR-Stunt

Het lijkt allemaal wel erg op een opgezette PR-stunt voor Hugh's concerttour, zeker aangezien Logan al twee jaar oud is en dit record ook in de vorige editie mee had gekund. En natuurlijk is professor Xavier in die 16 jaar ook drie keer door James McAvoy gespeeld. Maar dat maakt het niet minder tof om te zien hoe deze twee goed bevriende sterren zoveel plezier beleven aan hun record. Daarnaast hopen wij natuurlijk dat dit goede motivatie is voor Jackman om toch op zijn besluit terug te komen om nooit meer Wolverine te spelen.

De trailers voor Secret Life of Pets 2 blijven maar komen! We zijn al bijna de tel kwijt, maar een kijkje in onze database leert ons dat het hier om alweer om tenminste de vijfde trailer voor deze geheide zomerhit gaat. En in deze trailer maken we kennis met waakhond Rooster, wiens stem wordt ingesproken door niemand minder dan Harrison Ford!

More content below the advertising

 

Animatiedebuut voor Hollywood-zwaargewicht

Ook al is het Hollywood-acteurs al jarenlang gebruikelijk om bij te schnabbelen met het inspreken van personages in animatiefilms, toch is dit voor de 76-jarige superster de eerste keer dat hij zijn stem leent aan een animatiefilm.

 

Rooster is de waakhond op een boerderij waar Max en Duke (die we nog kennen uit het eerste deel) terecht komen. Hun verhaallijn staat dus waarschijnlijk los van het avontuur van Snowball, het hilarische konijntje dat door Kevin Hart ingesproken wordt. Zijn trailers blijven de leukste tot nu toe.

The Secret Life of Pets 2 draait vanaf 7 juni 2019 in de bioscoop.