De eerste blaadjes vallen alweer van de bomen en dus is het nog maar twee keer met je ogen knipperen of de kerstboom mag alweer het huis in. Zangeres Mariah Carey heeft al jááren de grootste kersthit in handen en doet er dit jaar een schepje bovenop met haar eigen kerstfilm.

Article continues after the ad

Drieëntwintig jaar na de release van All I Want For Christmas is You komt Mariah met de gelijknamige film op de proppen. Heel veel is daar nog niet over bekend, hoewel mevrouw Carey de hoofdpersoon via haar Instagram-pagina geeft onthuld. En het zal niet geheel als een verrassing komen: het fictieve figuurtje heeft de naam Mariah meegekregen.

“Meet Little Mariah! It was a dream come true helping to create this character in my upcoming animated movie”, schrijft de zangeres bij het kiekje. En ook: “Stay tuned… I've got a surprise coming your way soon!” Wordt vervolgd dus. 

Mariah Carey's All I Want for Christmas Is You zal in december op dvd en digitaal verschijnen, ruim op tijd om nog in je schoentje of sok gedeponeerd te kunnen worden.