Naast Suicide Squad 2 en Gotham City Sirens werkt Margot Robbie aan een nieuwe film die draait om superschurk Harley Quinn. Dat onthulde de actrice in een interview met MTV!

Article continues after the ad

Gestoord

Kun je na haar bioscoopdebuut in Suicide Squad ook geen genoeg krijgen van Harley Quinn? Dan hebben we goed nieuws voor je! De komende jaren zullen we nog veel te zien krijgen van Margot Robbie in de rol van het gestoorde vriendinnetje van de Joker. Suicide Squad 2 en de Batman spin-off Gotham City Sirens waren al aangekondigd, maar blijkbaar komt er nog een project aan met Harley in de hoofdrol. Dat vertelde Robbie deze week tegen MTV!

Joker

“Ik werk al twee jaar aan dit project. Ik mag er niet teveel over zeggen, maar ik wil haar op het scherm zien met andere vrouwen. Zij heeft haar vriendinnen om zich heen nodig”, aldus de actrice. Het project staat los van Gotham City Sirens, waarin Harley de krachten bundelt met Catwoman en Poison Ivy. Ook is er nog spin-off  in de maak waarin haar relatie met Batman-schurk de Joker centraal staat. Voeg hierbij het vervolg op Suicide Squad en Harley is de komende jaren niet uit de bioscoop te slaan!