Na haar rol als de gestoorde Harley Quinn laat Margot Robbie zich binnenkort van een 'zachtere' kant zien. De Australische actrice is in vergaande onderhandelingen om te worden toegevoegd aan de cast van de Peter Rabbit-film die Sony in 2018 uitbrengt.

Article continues after the ad

Dit meldt The Hollywood Reporter. Rabbit is een moderne interpretatie over het ondeugende konijn in mensenkleren. De film wordt een combinatie van live-action en CGI (computer-generated imagery).

James Corden is Peter Rabbit

James Corden en Rose Byrne hebben de hoofdrollen. James verzorgt de stem van Peter, Rose speelt zijn geestelijk moeder Beatrix Potter. Domhnall Gleeson kruipt in de huid van meneer McGregor, die zijn tuin konijnvrij probeert te houden. De rest van de cast bestaat uit Daisy Ridley en Elizabeth Debicki. De regie is in handen van Will Gluck (Friends with Benefits, Easy A, Annie). 

Het is nog niet bekend welke rol Margot Robbie op zich neemt, behalve dat de Australische actrice de stem van een konijn inspreekt. Robbie speelde onlangs in de films Suicide Squad, The Legend of Tarzan en The Wolf of Wall Street.

Miss Potter

Schrijfster en illustrator Beatrix Potter verzon Peter Rabbit in 1902. Ze schreef in totaal zes boeken over het konijn. Het levensverhaal van Beatrix Potter werd in 2006 verfilmd door Chris Noonan in de film Miss Potter. De hoofdrollen werden vertolkt door Renée Zellweger en de Schotse acteur Ewan McGregor.