Marco Borsato en Henny Huisman

Volgens Veronica Inside-presentator Wilfred Genee zou Marco Borsato het 'heel erg op prijs stellen' als Henny Huisman 'm even opbelt om excuses te maken voor zijn pikante uitspraken. Hij maakte Marco een tijdje terug uit voor een vreemdganger waar nog veel meer affaires over naar buiten komen.

Article continues after the ad

"Marco gaat de geschiedenis in als een hartstikke goede zanger, maar wel een vreemdganger", zei Henny onder meer. Hij suggereerde zelfs dat Marco en zijn Voice-pupil Maan het bed deelden. "Nou ja, hij is voornamelijk met meiden die ook iets kunnen. Ik kan het niet bevestigen, maar het zou me niet verbazen." Marco schijnt nu nogal pissig te zijn.

Excuses

Recent had Wilfred Henny aan de lijn in de radio-variant van Veronica Inside. "Ik weet van de naaste omgeving van Marco dat je dat wel even zou moeten doen. Dat hij dat heel erg op prijs zou stellen", confronteerde hij de Soundmixshow-legende, die een tijdje terug nog zo gebroederlijk met Marco poseerde voor de Soundmixshow-reünie in Veronica Magazine. Henny: "Ik weet niet waar je je nou zo druk over maakt, joh".

Geen zin

Henny, volgens recensent Angela de Jong een vervlogen tv-ster, lijkt niet terug te willen komen op zijn pikante uitspraken. Marco bellen? Nee, daar heeft 'ie geen zin in. "Hij zal ook niet echt boos op me zijn." Wilfred sprak met ingewijden en denkt daar anders over. "Nou… Ik heb begrepen dat hij het niet zo heel fijn vond. Maar goed, dat moet je zelf uitzoeken verder. Ik heb je bij deze geadviseerd en als je er verder niets mee wil doen, dan doe je er niks mee, helemaal goed."