Marco Borsato en Leontine

Marco Borsato vertrok naar Ibiza met zijn ex-vrouw Leontine en geeft een update over hun relatie. De twee willen het weer samen proberen: “Het vuur is weer aangewaaid."

Marco en Leontine werden onlangs gesignaleerd op Ibiza. Leontine vond het zelfs prima om selfies te posten met haar ex-man. Marco vertelde in RTL Boulevard: “We hadden een hele fijne vakantie, we waren op ons favoriete eiland. Nu kijken we voorzichtig verder. We plakken er geen label op want dat schept verwachtingen; misschien verwachtingen die niet waargemaakt kunnen worden.”

 

Hoe gaat het met Marco en Leontine?

“We houden van elkaar en dat vuur lijkt weer een beetje op te waaien”, zegt de zanger. Hij wilde eigenlijk in alle rust daten met Leontine, maar dat heeft volgens de zanger geen zin. “In Nederland hebben we dat geprobeerd, maar als je auto ergens staat of je wordt gesignaleerd roept dat meteen vragen op. Ik heb inmiddels geleerd dat kennelijk overal mensen zich in de bosjes verstoppen om te kijken wat we aan het doen zijn.”

Article continues after the ad

Marco Borsato en zijn vrouw Leontine scheidden begin 2020. Borsato was meerdere malen vreemdgegaan en voor Leontine was de maat vol. De zanger had op dat moment al een sabbatical ingelast vanwege een burnout, dus 2020 was niet Marco’s jaar; zacht uitgedrukt.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Marco Borsato in de penarie

Verhalen dat Marco Borsato Leontine tóch terugwilde deden al lang de ronde en een tijdje geleden gaven ze toe dat ze weer aan het daten waren geslagen. Al met al kreeg het imago van de zanger een enorme kras. De zanger kondigde recent aan dat hij weer plannen maakt om op te treden.