Marco Borsato en Leontine

Marco Borsato bleef tot dusver een beetje vaag over zijn opnieuw opbloeiende relatie met Leontine. Vandaag licht hij echter toch een tipje van de sluier op: “De liefde is altijd geweest en altijd gebleven.

Hoe is het met Leontine en Marco Borsato?

Na wat affaires, een burn-out en een scheiding was er laatst eindelijk goed nieuws voor Marco Borsato. De zanger en Leontine zijn weer uit de friendzone. Het stel besloot namelijk weer voorzichtig te gaan daten. En dat beviel blijkbaar zo goed dat er al snel een liefdestrip gepland werd! Hoe is het nu met het stel?

‘De liefde is altijd gebleven’

Marco geeft in een interview met De Telegraaf openheid van zaken over zijn relatie met Leontine. Ze hebben het “weer gezellig”, maar proberen de aandacht er een beetje af te houden. Dat is echter lastig: “We proberen het zo lowkey mogelijk te doen, maar met de media in je nek valt dat niet mee.” Al zou het stel willen, het is volstrekt onmogelijk om het “aanwaaiende vuurtje” te verstoppen voor de rest van Nederland. Daarom laten ze liever maar gewoon aan ons zien dat ze “het leuk hebben”. Uitspraken over de toekomst durft Marco niet aan. Negatief klinkt ie echter allerminst: “De liefde is altijd geweest en altijd gebleven. We zijn alles weer aan het herontdekken en dat is leuk. Het is leuk om opnieuw op date te gaan met de vrouw waar je van houdt.”

Article continues after the ad

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.