Leontine en Marco Borsato

Weekblad Privé komt met een scoop die je nooit gelooft! Buren van Marco Borsato hebben auto's op de oprit staan tellen en merkten op dat ze de auto van de zanger al dagen niet gezien hebben. Sensatie! Waarom uitkijken naar inbrekers als je ook je buren zelf kunt stalken? Privé grijpt de kans met beide handen aan en bericht dat Marco de echtelijke woning zou hebben verlaten. Het management van de zanger stelt ons snel gerust: "Dat is onzin." Er is dus niets aan de hand, melden ze aan RTL Boulevard. Fijn, kunnen we weer rustig verder met ons leven!

Buurtpreventie

Dat de buurtbewoners zich zorgen maken over het koppel is fijn, echte buren houden uiteraard een oogje in het zeil. Maar om nou elk voertuig te bestuderen en dit vervolgens aan een roddelblad te melden, dat doen alleen de buren van Marco Borsato. Ze hebben zelfs de hele omgeving afgespeurd. Nergens was de auto van de zanger te bekennen: “Niet op het terrein, nog daarbuiten. Enkel hun Volkswagen, een golfkarretje en de eveneens zwarte Porsche van Leontine.”

Niks aan de hand

Het management van zowel Borsato als Leontine reageren op alle commotie. Op het gerucht dat het koppel niet meer samen zou wonen melden ze dat er niets aan de hand is. Gelukkig maar! Ook op het gerucht dat rondgaat dat de affaire met Iris Hond de reden is voor de burn-out van Marco, stellen de managements dat dit niet het geval is. 

Article continues after the ad

Affaire

Eind vorig jaar bekende Marco tien jaar geleden een affaire te hebben met pianiste Iris Hond. Alle huwelijksproblemen zijn inmiddels opgelost. “We zijn elkaar nooit echt verloren,” schrijft de zanger in een post op Instagram.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wij hebben nooit onder stoelen of banken gestoken dat het faillissement destijds niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk een zware wissel op ons heeft getrokken (zoals o.a. besproken in de documentaire "Marco Borsato, Meer Dan Ik Alleen”). In die tijd, inmiddels zo’n tien jaar geleden, is er inderdaad een vriendschap geweest die verder ging dan ik had voorzien. Deze situatie was echter van zeer korte duur. Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren. Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit. Wij zien dit echter als een privé kwestie en zouden het op prijs stellen als onze privacy en die van onze kinderen hierin worden gerespecteerd. Leontine en Marco Borsato #DeTelegraaf

A post shared by Marco Borsato (@borsato) on

 

The Voice Kids

Met de burn-out van Marco is het nog onzeker of hij door kan gaan als jurylid van The Voice Kids. Vrijwel het hele seizoen is gelukkig al opgenomen, behalve de live-finale. Mocht Marco nog niet hersteld zijn in mei, dan zou iemand hem eenmalig moeten vervangen. Laten we hopen dat de zanger zich tegen die tijd weer beter voelt!