Marco Borsato en Linda de Mol

Een paar maanden geleden probeerde Linda de Mol om Marco Borsato binnen te hengelen voor haar interviewprogramma Linda's Wintermaand. Toen ving ze vrij veel andere hete BN'ers, maar geen Marco. Maanden later is het haar alsnog gelukt!

Article continues after the ad

Dat niet alleen: ze bouwt een hele special rondom Marco's media-comeback! "Voor het eerst sinds de mediastilte van ruim een jaar spreekt Marco Borsato exclusief en openhartig in een speciale editie van Linda’s Wintermaand", aldus Talpa.

Linda en Marco

Waar gaan de twee BN'er-grootheden over babbelen? "Op de bank bij Linda vertelt hij over wat er het afgelopen jaar met hem is gebeurd. Aan bod komen onder meer de zware periode van zijn burn-out, de scheiding van Leontine en het effect daarvan op zijn leven."

'Levensbepalend jaar achter de rug'

Marco ging op standje radiostilte na zijn burn-out en aanhoudende geruchten van overspel. Bij Linda krijgt 'ie nu alles kans zijn media-image weer een beetje op te frissen. “Marco stond vorig jaar al hoog op mijn gasten-verlanglijstje dus ik ben heel blij dat het er nu toch van gaat komen", vertelt Linda. "We kennen elkaar al ontzettend lang, ik denk al meer dan dertig jaar. Marco heeft een ongelooflijk zwaar, bewogen en misschien wel levensbepalend jaar achter de rug, waar ik alle tijd voor wil nemen. Hij is dan ook de enige gast in deze special van de Wintermaand.” 

Linda's Wintermaand

Voor het eerst sinds de mediastilte van ruim een jaar spreekt Marco Borsato exclusief en openhartig in een speciale editie van Linda’s Wintermaand. Linda’s Wintermaand Special: Marco Borsato zie je zaterdag 13 maart om 20.00 uur op SBS6 en op KIJK.nl.

Geplaatst door SBS 6 op Donderdag 4 maart 2021


Linda’s Wintermaand Special: Marco Borsato is zaterdag 13 maart om 20:00 uur te zien op SBS6 en op KIJK.nl.