Marcel en Sherilee in Married at First Sight Second Chance 2020

Vorige maand ging Married at First Sight: Second Chance van start. Zoals de titel al weggeeft, krijgen de voormalige MAFS-kandidaten een tweede kans om de liefde van hun leven te vinden. Een van hen is Marcel. Deze hunkerende vrijgezel trok al snel de aandacht van Sherilee. En het duurde niet lang voordat de interesse wederzijds bleek! Vorige week hadden deze kandidaten het al erg gezellig in een stoombad. En afgaande op dit voorproefje is het daar niet bij gebleven…

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Er is gekust! 😮❤ Deze maandag weer een nieuwe #Marriedatfirstsightsecondchance

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) op


‘Kusje’

In een video die vandaag verscheen op de Instagram-pagina van RTL is te zien hoe Sherilee bijpraat met haar rivalen over haar laatste ontmoeting met Marcel. “Ik heb hem een kusje gegeven”, verklapt de MAFS-deelneemster. “We stopten en hij zei: ‘Ja, ik denk dat we ons wel tot elkaar aangetrokken voelen.’ (…) Ja, toen gebeurde het gewoon!

Spin-off

Married at First Sight: Second Chance loopt nu al een paar weken, maar het is nog niet echt een kijkcijferkanon. De spin-off had de pech dat de première samenviel met de spraakmakende aflevering van Veronica Inside. Misschien dat de vonken tussen Marcel en Sherilee dit datingprogramma alsnog een boost kunnen geven!

Article continues after the ad

Je ziet Married at First Sight: Second Chance vanavond om 20.30 uur op RTL 4.