Marc van der Linden vindt het “lief en begrijpelijk” dat gravin Eloise voor haar broertje Claus opkomt. De dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien reageerde boos toen Marc beweerde dat Claus vanwege “puberproblemen” naar een kostschool gestuurd zou zijn. Volgens de gravin ligt dat namelijk net effe wat anders!

"Ik vind het lief en begrijpelijk"

Gisteren vertelden we jullie dat gravin Eloise boos was op Marc van der Linden! Weekend schreef namelijk dat haar broertje Claus-Casimir voor straf naar een strenge kostschool gestuurd is… Marc komt op Twitter met een korte reactie: ”Een zusje die voor haar broertje opkomt op broer- en zusdag: ik vind het lief en begrijpelijk, hoor.”

Marc en de toorn van de royals?

Marc, die recent nog met flinke klachten in het ziekenhuis opgenomen werd, lijkt zich dus weinig aan te trekken van de kritiek van Eloise. Wij herkennen in bovenstaande reactie in ieder geval geen excuses… En dat terwijl de gravin dus toch echt flink van leer trok tegen de royaltykenner! Ach ja, het is in ieder geval niet de eerste keer dat Marc zich de toorn van de royals op de hals haalt. Zo schreven we eerder al hoe hij op de vingers werd getikt door de Rijksvoorlichtingsdienst.

Article continues after the ad