Royaltyexpert Marc van der Linden belandde onlangs in het ziekenhuis, waardoor hij een tijdje niet bij RTL Boulevard te zien was. Volgens Van der Linden scheelde het weinig of hij had helemaal niet meer teruggekeerd!

In RTL Boulevard vertelde de royaltykenner van RTL Boulevard meer over zijn hachelijke situatie. Van der Linden werd begin juli met gezondheidsklachten opgenomen in het ziekenhuis. Na ruim twee weken werd hij uit het ziekenhuis ontslagen, maar hij had weinig zin om te vertellen wat hem overkomen was.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dank voor de ontelbare hartverwarmende berichten nav het feit dat ik in het VU was opgenomen. Dank ook aan de zorg die ik daar kreeg en die er voor gezorgd heeft dat ik er überhaupt nog ben. In mijn hoofd ben ik helemaal de oude, maar lichamelijk moet ik nog wat herstellen. Wat ik had? Het kost me een half uur om het te vertellen en het is dan uit de derde hand want ik heb er niks van meegekregen vanwege de hoge koorts en de gevolgen daarvan. En eigenlijk vind ik het ook gewoon privé-info. Niet privé is het dat er een boek van me is verschenen: Fastfood met Máxima. Het bevat vele herinneringen aan reizen met de Koningin maar ook mijn gevoelens bij de Inhuldiging en het Staatsbezoek aan het Verenigd Koninkrijk. En dat voor slechts 7,95!

Een bericht gedeeld door Marc van der Linden (@marcvanderlindenm) op

 

Article continues after the ad

Sterker nog: hij wíst het niet eens precies, want toen hij werd opgenomen verkeerde hij in een belabberde staat. Later hoorde hij van de doktoren wat er nou precies aan de hand was. In RTL Boulevard vertelde hij nog wat meer.

“Ik ben héél erg ziek geweest. Het was geen corona, en ook geen buikwandcorrectie; dat zijn de meestgestelde vragen. Ik heb een nierziekte en die ging mis… daarvoor heb ik het ziekenhuis gelegen. Voor de rest ga ik het lekker privé houden.”

Marc van der Linden terug bij RTL Boulevard

“Ik ben wel heel erg geschrokken, want het is echt bijna kantje boord geweest. M’n familie is ook erg geschrokken, maar sinds ik thuis ben herstel ik heel snel. Het gaat nu hartstikke goed met me.”

Van der Linden werd de laatste tijd vervangen door royaltykenner Justine Marcella, maar waarschijnlijk keert hij over niet al te lange tijd terug bij zijn collega’s van Boulevard.