Marc van der Linden bij de première van The Color Purple

We vertelden jullie begin juli dat royaltykenner Marc van der Linden tijdelijk niet aan de desk van RTL Boulevard zou verschijnen, omdat hij met onbekende klachten opgenomen was in het ziekenhuis. Inmiddels is Marc gelukkig weer thuis en laat hij eindelijk iets van zich horen!

Marc van der Linden aan beterende hand

Marc van der Linden werd begin deze maand met onbekende klachten opgenomen in het ziekenhuis. Vorige week konden we jullie gelukkig vertellen dat Marc weer aan de beterende hand was en hoopte snel zijn werk weer op te pakken! Toch bleven veel nieuwsgierige volgers met vragen zitten. Wat mankeerde Marc nu precies? Gelukkig geeft de royaltykenner vandaag iets meer informatie prijs.

Opgenomen in ziekenhuis met hoge koorts

“Wat ik had? Het kost me een half uur om het te vertellen en het is dan uit de derde hand want ik heb er niks van meegekregen vanwege de hoge koorts en de gevolgen daarvan. En eigenlijk vind ik het ook gewoon privé-info,” schrijft Marc bij onderstaande Instagram-foto. Hij had dus hoge koorts, maar besluit de rest van zijn klachten dus privé te houden. Daarnaast is hij dankbaar voor “de ontelbare hartverwarmende berichten” en de zorg in het VU Amsterdam.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dank voor de ontelbare hartverwarmende berichten nav het feit dat ik in het VU was opgenomen. Dank ook aan de zorg die ik daar kreeg en die er voor gezorgd heeft dat ik er überhaupt nog ben. In mijn hoofd ben ik helemaal de oude, maar lichamelijk moet ik nog wat herstellen. Wat ik had? Het kost me een half uur om het te vertellen en het is dan uit de derde hand want ik heb er niks van meegekregen vanwege de hoge koorts en de gevolgen daarvan. En eigenlijk vind ik het ook gewoon privé-info. Niet privé is het dat er een boek van me is verschenen: Fastfood met Máxima. Het bevat vele herinneringen aan reizen met de Koningin maar ook mijn gevoelens bij de Inhuldiging en het Staatsbezoek aan het Verenigd Koninkrijk. En dat voor slechts 7,95!

Een bericht gedeeld door Marc van der Linden (@marcvanderlindenm) op

Marc snel weer terug in RTL Boulevard?

Marc geeft ten slotte aan lichamelijk nog wat te moeten herstellen. Hopelijk is hij snel weer de oude! Met Marc aan de Boulevard-desk is het namelijk nooit saai. We schreven eerder bijvoorbeeld nog hoe Marc op de vingers werd getikt door de RVD. Ook was er dit akkefietje, waarbij de royaltykenner meende dat koning Willem-Alexander veel te ver ging