Marc-Marie Huijbregts in Ranking the Stars

De sneren vlogen elkaar weer om de oren hoor, gisterenavond in Ranking the Stars op RTL 5. Marc-Marie Huijbregts - in een eerdere uitzending al eens de lul - vuurde een hele gevatte sneer af op politicus Henk Krol en kreeg daarmee flink de lachers op z'n hand.

Article continues after the ad

Henk, die laatst nog volledig uit z'n slof schoot bij Eva Jinek, staat toch wel een beetje bekend als de politicus met de meeste schandaaltjes, akkefietjes en fitties van Den Haag. Daar besloot Marc-Marie genadeloos op in te haken tijdens de vraag: 'Wie vinden we als eerste terug in het witte huis?'.

Henk versus Marc-Marie

Henk zette zichzelf op de tiende plek. Oftewel: hij ziet het absoluut niet zitten om ooit richting de VS te verkassen. Hij heeft daar naar eigen zeggen "niets te zoeken". Onzin, vindt Marc-Marie, die Henk op één zette omdat hij de enige politicus van het panel is. Hoogst verbaasd zegt 'ie op een gegeven moment dan ook: "maar, dat is je beroep!"

Burn!

"Wat moet ik daar doen?", vraagt Henk zich af. Nou, kom er maar in met die sneer, Marc-Marie! "Wat je hier ook had moeten doen. Gewoon, politiek!" Ouch! Later geeft de cabaretier en oud-DWDD-tafelheer toe dat hij Henk dus op één had gezet. Maar, stel dat 'ie daadwerkelijk het Witte Huis zou betreden, zou dat komen door Henks "gekonkel en gekruip". Aii...

Gekke Gerda

Gelukkig zat Sesamstraat-legende Gerda Havertong ook weer op haar oh zo vertrouwde Ranking-plekkie en daar hebben we weer als vanouds van genoten. De actrice, die in het vorige seizoen een pijnlijke smakkerd maakte, was weer in topvorm. Wat in haar geval betekent dat ze weer ellenlange monologen afstak, zich niets aantrok van de andere panelleden en gewoon lekker... Gerda was. Dus ja: ze praatte ook weer op een onnavolgbare manier, vol lange zinnen, wollige, wazige teksten en ja, daar moet je echt van houden. Kijkers waren dan ook best verdeeld over Gerda's deelname. 


Ranking The Stars is elke woensdagavond om 20:30 uur te zien op RTL 5 en Videoland.