Famke Louise bij de Zapp Awards 2020
Source
Beeld: BrunoPress

De opnames van een videoclip waar ook Famke Louise aan meewerkte heeft tot veel commotie geleid. Het management van de rapper geeft nu een reactie op alle ophef!

Loods

Gisteravond maakte de politie van Haarlemmermeer bekend dat ze een loods zijn binnengevallen waar op dat moment tientallen mensen aanwezig waren. In totaal werden niet minder dan 66 proces-verbalen opgesteld voor het niet naleven van de coronamaatregelen. Naar nu blijkt werden er in de loods opnames gemaakt voor een muziekvideo, waar ook Famke Louise aan meewerkte. Zojuist reageerde het management van de rapper op de omstreden opnames.
 


‘Ze ligt er niet wakker van’

Ze hebben zich netjes aan alle regels gehouden”, verklaart het management van Famke Louise. De politie zou haar gegevens hebben genoteerd, maar geen boete hebben ontvangen. “Over een boete hebben ze het niet gehad. Ze ligt er niet wakker van. Ze heeft de regels nageleefd”, aldus het management van de rapper. Verder wordt benadrukt dat Famke slechts kort op de set aanwezig was voor de opnames.
 

Article continues after the ad


Onder vuur

Het is natuurlijk niet de eerste keer dat Famke Louise onder vuur ligt in deze tijden van corona. Eerder kreeg zij veel kritiek te verduren vanwege haar bijdrage aan de spraakmakende actie #ikdoenietmeermee. Later gaf Famke aan niet meer achter de boodschap te staan van dit initiatief.