De man die deze week enorm viral ging door een filmpje waarin Gerard Joling hem vol op zijn mond pakt in een kroeg in Gerlos, Oostenrijk, laat voor het eerst van zich horen. “Als het bij een vrouw was gebeurd, dan was het een heel ander verhaal geweest.”

Article continues after the ad

Dat vertelde hij gisteren aan RTL Boulevard. “Ik wilde wat drinken bestellen en toen pakte hij me van achter vast in een houdgreep en toen wilde hij mij zoenen”, zo begint hij. “Zoals je op het filmpje kon zien, was ik daar niet heel blij mee.”

Het bewuste filmpje, verspreid door één van de vrienden van deze man.
 

 

Vrouw en kind

En inderdaad: het filmpje hierboven ondersteunt het verhaal van deze man. Het management van Joling houdt echter vol dat het slechts om een geintje ging. De man heeft daar geen boodschap aan. “Ik hou er niet van als iemand mijn ongepast zomaar op mijn mond pakt. Ik heb gewoon een vriendin en een kind thuis zitten en normaal werk.”

En nu?

Of er vervolgstappen komen, weet de man nog niet. “Daar laat ik me nog niet over uit.” Het management van Gerard Joling nam contact met hem op. “Het kwam er op neer dat ze het heel vervelend vonden dat het zo op het nieuws kwam”, zo sluit hij af.