Als het aan de producers van Suits ligt, is Meghan binnenkort weer te zien in de hitserie. En daar hebben de makers best wat voor over!

Goede doel

Meghan Markle kan naar verluidt miljoenen verdienen door nog eenmaal in de huid van Rachel Zane te kruipen. “Er is nog geen bedrag genoemd, maar ik heb bedragen van 2 tot 6 miljoen voorbij horen komen”, stelt een ingewijde in The Sunday Mirror. Het geld zou naar een goed doel van Meghans keuze gaan.

Babybuik

Volgens de geruchten denken de makers van Suits aan een korte scène met Meghan en haar tv-echtgenoot Patrick J. Adams. "We zouden een verhaallijn kunnen bedenken over het nieuwe leven van Rachel en Mike, waarbij Rachel met een flinke babybuik te zien is." Volgens de ingewijde zou Meghan twee minuten in beeld komen en niet meer dan een paar regels tekst hebben.

Article continues after the ad

Enthousiast

Of de zwangere hertogin zelf ook zo enthousiast is, is nog maar de vraag. Ze nam afscheid van haar acteercarrière om met prins Harry te trouwen. In april, een maand voor de bruiloft, was Meghan voor het laatst te zien in Suits. Wel vertelde Meghan afgelopen zomer aan een Suits-fan dat ze de serie mist. Voeg daarbij haar inzet voor goede doelen, en wij sluiten een terugkeer van Rachel zeker niet uit!