De fans van Stranger Things kijken reikhalzend uit naar het nieuwe seizoen. Maar de makers zijn alweer bezig met een nieuwe serie… die opvallende overeenkomsten vertoont met de Netflix-favoriet!

Spanning

Volgend jaar verschijnt het derde seizoen van Stranger Things. Maar de fans hebben inmiddels meer om naar uit te kijken. De producenten van Stranger Things werken namelijk aan een nieuwe titel voor Netflix. En die heeft aardig wat gemeen met de geliefde sciencefictionreeks!

Superkrachten

De nieuwe serie I Am Not Okay with This is gebaseerd op het gelijknamige stripboek van Charles Forsman. Hierin ontdekt een vijftienjarige scholiere dat ze beschikt over telekinetische superkrachten. Een soort 'Eleven: The High School Years', dus…

More content below the advertising

Verslavend

Als kers op de taart zal de serie geregisseerd worden door Jonathan Entwistle. Hij bewees met The End of the F***king World al dat hij prima uit de voeten kan met duistere tienerdrama’s. In januari schreven we al een open liefdesbrief aan deze aangenaam zwartgallige romcom. Daarnaast wist The End of the F***king World zijn weg te vinden naar onze lijst van de meest verslavende Netflix Original-series tot nu toe!

Het is helaas nog niet bekend wanneer I Am Not Okay with This te zien zal zijn op Netflix.

More content below the advertising

Game of Thrones seizoen 8 start 15 april in Nederland en dan tikken letterlijk de laatste uren van het Westeros-avontuur af. Carice van Houten speelt al sinds seizoen 2 mee en hield het op de laatste emotionele opnamedag niet droog! "Ik huilde veel. Je weet dat het einde in zicht is en daar bereid je je op voor, maar toch komt het als een schok. Ik was verrast door hoe emotioneel ik werd. Het is niet zomaar een rol, maar zeven jaar van je leven die tot een eind komen."

More content below the advertising

Carice onthulde het emotionele afscheid tijdens een interview met het Britse magazine Country and Town House (vertaald door NU.nl). Als de heks Melisandre speelde ze een van de gevaarlijkste en meest mysterieuze personages in Game of Thrones. Haar magische krachten hebben voor een paar van de grootste WTF-momenten in de serie gezorgd.

Melisandre en Cersei Lannister

Toch heeft de Nederlandse actrice niet alles in Westeros kunnen doen dat ze wilde. Zo had ze graag nog een scène willen opnemen met Cersei Lannister, gespeeld door Lena Heady. "Dat had ik geweldig gevonden. De verhaallijnen kwamen gewoon niet samen. Een gemiste kans, vind ik. Zo verschillend zijn ze niet. Het zijn beide loners."

Game of Thrones Seizoen 8

Als meest uitdagende rol noemt ze echter Carmen uit Komt Een Vrouw Bij De Dokter. Daarin speelt ze een vrouw die vecht tegen borstkanker en wiens man ook nog eens massaal vreemdgaat. Aflevering 1 van het laatste Game of Thrones-seizoen verschijnt 15 april op Ziggo en Carice is weer van de partij!

Netflix brengt ergens in maart of april een 8-delige documentaireserie uit over de vermissingszaak rond Maddy McCann. Genoeg tijd dus om de ouders van het al 12 jaar vermiste meisje aan het woord te laten toch? Nou niet dus, want de ouders nemen volledig afstand van de docu en willen niets te maken hebben met de Netflix-productie!

More content below the advertising

Het AD meldt dat de ouders van de vermiste Maddy McCann benadert zijn door Netflix maar bedankt hebben voor de medewerking. Daar komt nu dan een keiharde afwijzing achteraan. Kate en Gerry McCann zijn bang dat de documentaire het nog lopende politie-onderzoek alleen maar in de weg staat.

“Wij zagen, en zien nog steeds niet, hoe dit programma helpt in de zoektocht naar Madeleine. En aangezien er nog een politieonderzoek loopt, zou deze serie dat onderzoek mogelijk kunnen hinderen. Onze visie en onze voorkeuren zijn dan ook geen onderdeel van dit programma.”

Waar is Maddy McCann?

Madeleine ‘Maddy’ McCann is al sinds 2007 spoorloos verdwenen. Ze was toentertijd 3 jaar oud en met haar ouders op vakantie in Portugal. Vader en moeder gingen uit eten en na terugkomst was hun dochter nergens meer te bekennen. Al 12 jaar wordt er onvermoeid gezocht naar Maddy.

Netflix heeft nog geen exacte datum gegeven voor de Maddy McCann-docu maar hij wordt ergens deze maand of volgende maand verwacht. Ga jij hem kijken?