Naya Rivera

De verschrikkelijke verdrinkingsdood van Glee-actrice Naya Rivera (33) zorgde voor een grote schok bij haar oud-collega’s. Die willen haar nu eren en richten zich op Naya’s zoontje, de 4-jarige Josey.

Article continues after the ad

Naya vergaarde enorm veel bekendheid als Santana Lopez in Glee. Makers Ryan Murphy, Brad Falchuk en Ian Brennan broeden nu op een mooi plan om de toekomst van de kleine Josey aangenamer te maken.

Studiefonds

The Hollywood Reporter meldt dat de drie een studiefonds willen oprichten. “We zijn momenteel met z'n drieën bezig om te kijken hoe we Naya's prachtige zoon kunnen helpen op weg naar zijn toekomst. Wij herinneren ons Naya als een warm en lief persoon, die altijd voor iedereen zorgde.

Santana

In eerste instantie was het niet de bedoeling dat Santana een vast Glee-personage zou worden, maar toen de makers Naya aan het werk zagen, brachten ze daar verandering in. “Ze had eerst een paar zinnetjes, maar na twee afleveringen zagen we dat ze speciaal was. En daarom werd haar personage Santana Lopez veel belangrijker. Het was een feest om met haar te mogen werken.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

just the two of us

Een bericht gedeeld door Naya Rivera (@nayarivera) op