Cast Away

Niet alleen de boeren willen de liefde van hun leven vinden, ook bewoners van de Waddeneilanden zijn opzoek naar hun grote liefde. Blue Cirlcle, de producent van BzV is speciaal naar deze mannen op zoek!

Op hun social media kanalen roepen ze alle mannen van de eilanden op die zoeken naar hun wederhelft. Zodat ze hopelijk niet zo verwilderen als Tom Hanks in Cast Away.

Trotse eilander

Voor het nieuwe tv-programma zoekt Blue Circle naar leuke vrijgezellen mannen die op een van de Waddeneilanden wonen. "Wij zoeken enthousiaste, spontane mannen tussen de 21-40 jaar oud die midden in het leven staan en ervoor openstaan om te daten" , meldde de producent eerder deze week. "Ben jij die trotse eilander die alles heeft wat zijn hartje begeert, maar alleen de liefde nog moet vinden?"  Geef je dan snel op voor dit nieuwe datingprogramma!

Article continues after the ad

Boer zoekt Vrouw opvolger?

De opmaak van het programma lijkt wel een beetje op Boer zoekt Vrouw (die deze zondag tot een eind komt!). Moet dit nieuwe programma de oude boerenhit misschien aflossen? Of willen ze nog even op het succes van BzV meevaren? Wij zijn in ieder geval heel benieuwd hoe dit nieuwe liefdesavontuur eruit gaat zien!