Fotograaf
Michel Schnater / RTL
Big Brother-presentatoren Geraldine Kemper en Peter Van de Veire

Ben je nog aan het bijkomen van de comeback van Big Brother? Maak je dan vast klaar voor een nieuwe reeks! Volgens de makers zijn de voorbereidingen al in volle gang.

Producent EndemolShine is namelijk op zoek naar nieuwe werknemers voor het realityprogramma. “Sinds het einde van het seizoen zijn we in gesprek met de zenders over een eventueel nieuw seizoen van Big Brother”, vertellen ze aan Showbizznetwork.

Groot tv-project

De voorbereidingen voor zo’n programma kosten veel tijd. “Voor dit soort grote tv-projecten gaan wij altijd ruim van tevoren op zoek naar collega’s. Mocht er een nieuw seizoen komen dan kunnen we direct starten met de productie.” Maar tot op heden hebben RTL en de Belgische zender VIER nog niks officieel bekendgemaakt.

Article continues after the ad

Big Brother 2021

Kandidaat Jill was de grote winnaar van het afgelopen seizoen. Samen met Nick en Liese stond ze in de finale, maar het liefst had ze ‘liefje’ Thomas aan haar zijde gehad. Helaas liep dat BB-liefdesavontuur ook niet op te veel uit. Heb je zin om terug te blikken op het laatste seizoen? Check dan deze beste momenten uit Big Brother 2021.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.