Deadpool-fans, are you listening? Daredevil-maker Drew Goddard is gestrikt als regisseur en schrijver voor de Deadpool-spinoff X-Force. Ook Ryan Reynolds keert ook terug als de gemaskerde grofbek.

Article continues after the ad

X-Force

X-Force draait om een groep gewelddadige, geen-blad-voor-de-mond-nemende black-ops mutanten, geleid door Deadpool en zijn cyborg-buddy Cable, gespeeld door Josh Brolin. De laatstgenoemde zal overigens zijn opwachting maken in Deadpool 2. Naast acteren, zal Reynolds X-Force ook produceren. 

In goede handen

Goddard heeft een verdienstelijk CV. Naast een monsterhit met Daredevil op Netflix, is de regisseur-slash-scenarist verantwoordelijk voor films en series als The Martian, The Cabin in the Woods, Cloverfield, Lost en Buffy the Vampire Slayer. Al met al zijn Deadpool en consorten dus in goede handen. 

Superhelden voor volwassenen

20th Century Fox is druk bezig met het uitbreiden van hun superhelden-franchise. Ook maakt de studio steeds vaker uitstapjes naar de wat brutere films. Waar superheldentitels de afgelopen tien jaar voornamelijk in de PG-13 categorie vielen, heeft Fox met Deadpool en Logan bewezen prima geld te kunnen verdienen met volwassen films. Verwacht dus dat er in X-Force ook gewoon lekker gescholden mag worden.