Nikkie de Jager in Make-Up Cup van AVROTROS

Het eerste seizoen van Make-up Cup is momenteel in volle gang. Maar de talentenjacht onder leiding van Nikkie de Jager is nu al verzekerd van een vervolg!

Enthousiaste reacties

Vorige maand ging Make-up Cup van start bij AVROTROS. Hierin gaat Nikkie de Jager (die internationaal doorbrak op YouTube als NikkieTutorials) op zoek naar nieuw visagietalent. De spelshow kwam vliegend uit de startblokken en kon meteen op enthousiaste reacties rekenen van haar fans. Volgende week is de finale van het eerste seizoen, maar we kunnen nu al uitkijken naar een tweede reeks!
 


Talentenjacht

Nikkie de Jager maakt het goede nieuws bekend via haar Instagram Stories. “Ik ben zo blij dat we een tweede seizoen mogen maken”, schrijft de make-up artieste op het sociale medium. Maar natuurlijk is Make-up Cup helemaal nergens zonder getalenteerde kandidaten. Gelukkig kunnen visagisten in de dop zich nu al opgeven voor het tweede seizoen van deze kleurrijke talentenjacht.

Article continues after the ad

 

 

‘Gevloerd’

Eerder gaf Nikkie de Jager al aan dat ze enorm onder de indruk was van de nieuwe visagietalenten. “Ik had wel wat verwachtingen toen we begonnen. Maar toen we eenmaal in de studio stonden en ik het talent zag, was ik gevloerd”, aldus de winnaar van het jubileumseizoen van Wie is de Mol?. Het is helaas nog niet bekend wanneer het tweede seizoen van Make-up Cup van start gaat.