Fotograaf
Netflix/Emmanuel Guimier
Lupin

De Franse misdaadserie Lupin was een enorme hit en Netflix kondigde al snel een vervolg aan. De verschijningsdatum is nu óók bekendgemaakt. Hier lees je wanneer meesterdief Assane Diop weer toeslaat!

Lupin draait om de avonturen van meesterdief Assane Diop (Omar Sy). Hij probeert zijn vader te wreken die zelfmoord pleegde na een valse beschuldiging van diefstal. De steenrijke Pellegrini (Hervé Pierre), die Diops vader beschuldigde, werkt hem uit alle macht tegen.

Aan het einde van het eerste seizoen wist hij zelfs Diops zoon te ontvoeren. Assane moet alle vuile trucs die hij leerde uit de Arsène Lupin-boeken gebruiken om zijn zoon te redden.

Article continues after the ad

Lupin keert terug!

Lupin was begin 2021 een enorme hit op Netflix. Vanuit het niets werd de misdaadserie de op één na best bekeken serie op Netflix (na The Witcher). De sfeer is in de nieuwe afleveringen een stuk grimmiger dan voorheen. Omar Sy zei onlangs in een interview: “Assane vond het leuk om met mensen te spelen omdat hij zelf achter de knoppen zat. Nu heeft hij geen grip meer op de situatie, en moet hij echt vechten voor zijn familie.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

De nieuwe afleveringen van Lupin zijn vanaf 11 juni te zien op Netflix. Alles wat we weten over het tweede deel van het eerste seizoen Lupin vind je hier.