Martien Meiland heeft het niet op Frank en Rogier; waarom weet niemand!

In het laatste seizoen van Chateau Meiland keerde de familie nog één keer terug naar het geliefde kasteel. Met familie en vrienden haalden ze even flink de bezem door hun chateau voordat de koper de sleutel in ontvangst zou nemen.

Op het laatste moment bleek de koper corona opgelopen te hebben, waardoor Martien en Erica met lege handen naar Nederland terugkeerden. Martien gaf toen al aan dat hij er een slecht gevoel over had, en dat bleek helaas terecht. “Het is elke keer wat met die man!”

Chateau Meiland komt terug!

RTL Boulevard ontdekte dat Chateau Marillaux weer in de verkoop staat; Martien Meiland bevestigde dit. Heel veel zorgen over de Meilandjes hoeven we ons gelukkig niet te maken: volgens Martien staan er alweer verschillende kopers in de rij voor het kasteel. Mocht je nog een zakcentje over hebben: de vraagprijs staat nog steeds op 998.000 euro.

Article continues after the ad

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Vanaf 14 juni herhaalt SBS6 alle afleveringen van Chateau Meiland! Als je de hype de eerste keer gemist hebt krijg je deze zomer dé kans om alsnog in te haken. Na de zomer volgen we Martien, Erica en Maxime natúúrlijk weer in een gloednieuw seizoen.