Bedenker van Jane the Virgin stort zich op Halliwell-zussen

Aan het recyclen van oude televisieseries komt voorlopig nog geen einde. Charmed is de volgende die een remake krijgt, zo melden Amerikaanse media. De Amerikaanse zender The CW heeft een pilotaflevering besteld met een nieuwe cast.

More content below the advertising

Heksen

De nieuwe versie draait om drie heksen die hun krachten bundelen tegen het kwaad in 1976, in een regio in het noordoosten van de Verenigde Staten. Het script wordt geschreven door Jessica O'Toole en Amy Rardin. Jennie Snyder Urman is aan het project verbonden als producer. Urman stond eerder aan het roer van series als Gilmore Girls en Jane the Virgin.

Power of Three

De originele Charmed liep van 1998 tot 2006 en betekende de doorbraak van actrices Alyssa Milano, Holly Marie Combs, Shannen Doherty en Rose McGowan. De serie draaide om de Halliwell-zussen die erachter kwamen dat ze afstammen van vrouwelijke heksen. Ze hebben hun eigen magische krachten, zoals de tijd stoppen, objecten verplaatsen en in de toekomst kijken, die ze kunnen combineren tot de "Power of Three" om onschuldigen te beschermen tegen demonen, warlocks en ander kwaad. Al langer deden geruchten de ronde over een remake van de serie.

De afgelopen jaren kregen verschillende series en films een nieuw leven. Zo kwamen er remakes van onder meer Lethal Weapon, The Exorcist en Full House.

More content below the advertising

Hugh Jackman en Sir Patrick Stewart zijn samen in het Guinness Book of Records opgenomen als de acteurs die het langst Marvel-personages hebben gespeeld. Jackman's Wolverine en Stewart's Professor Xavier doken in zomer 2000 voor het eerst op in de eerste X-Men, en waren in maart 2017 voor het laatst te zien in het juichend ontvangen Logan. Daarmee zit er voor beide X-Men-sterren 16 jaar en 228 dagen tussen hun eerste en laatste optreden, vooralsnog een record.

More content below the advertising

 

Grote droom

De uitreiking vond plaats in de Britse ontbijtshow This Morning, waar presentatrice Alison Hammond een interview deed met Jackman naar aanleiding van zijn aankomende concerttournee, die hem in mei ook naar de Ziggo Dome brengt. De Australische alleskunner vertelde aan Hammond dat het vroeger zijn grote droom was om in het Guinness Book of Records te komen. Hierop verraste de presentatrice hem met de mededeling dat hij in de nieuwste editie van het boek opgenomen is. Een videoboodschap van een trotse Sir Patrick Stewart maakte het feest compleet.

 

Opgezette PR-Stunt

Het lijkt allemaal wel erg op een opgezette PR-stunt voor Hugh's concerttour, zeker aangezien Logan al twee jaar oud is en dit record ook in de vorige editie mee had gekund. En natuurlijk is professor Xavier in die 16 jaar ook drie keer door James McAvoy gespeeld. Maar dat maakt het niet minder tof om te zien hoe deze twee goed bevriende sterren zoveel plezier beleven aan hun record. Daarnaast hopen wij natuurlijk dat dit goede motivatie is voor Jackman om toch op zijn besluit terug te komen om nooit meer Wolverine te spelen.

De trailers voor Secret Life of Pets 2 blijven maar komen! We zijn al bijna de tel kwijt, maar een kijkje in onze database leert ons dat het hier om alweer om tenminste de vijfde trailer voor deze geheide zomerhit gaat. En in deze trailer maken we kennis met waakhond Rooster, wiens stem wordt ingesproken door niemand minder dan Harrison Ford!

More content below the advertising

 

Animatiedebuut voor Hollywood-zwaargewicht

Ook al is het Hollywood-acteurs al jarenlang gebruikelijk om bij te schnabbelen met het inspreken van personages in animatiefilms, toch is dit voor de 76-jarige superster de eerste keer dat hij zijn stem leent aan een animatiefilm.

 

Rooster is de waakhond op een boerderij waar Max en Duke (die we nog kennen uit het eerste deel) terecht komen. Hun verhaallijn staat dus waarschijnlijk los van het avontuur van Snowball, het hilarische konijntje dat door Kevin Hart ingesproken wordt. Zijn trailers blijven de leukste tot nu toe.

The Secret Life of Pets 2 draait vanaf 7 juni 2019 in de bioscoop.