Komend voorjaar gaat The Kid Who Would Be King in première. En de eerste trailer belooft alvast een magische familiefilm vol actie en avontuur!

Excalibur

The Kid Who Would Be King vertelt het verhaal van Alex. Deze scholier wordt gepest en het meisje waar hij verliefd op is ziet hem niet staan. Maar daar komt verandering in wanneer hij het magische zwaard Excalibur vindt op een bouwplaats. Door de krachten die hierdoor vrijkomen ontwaakt echter ook Morgana, een kwaadaardige tovenares. Om te voorkomen dat zij de wereld in chaos stort, moet Alex de krachten bundelen met zijn vrienden én vijanden!

Article continues after the ad

 

Kaskrakers

Deze fantasyfilm is geregisseerd door Joe Cornish. Hij maakte eerder de vlotte sciencefictionfilm Attack the Block en schreef ook mee aan komische kaskrakers als Ant-Man en The Adventures of Tin Tin. Ook de cast is veelbelovend: zo wordt Morgana gespeeld door Rebecca Ferguson (Mission: Impossible - Fallout) en is er een belangrijke bijrol weggelegd voor Sir Patrick Stewart (alias Star Trek-captain Jean-Luc Picard) als de legendarische magiër Merlijn. Als kers op de taart moesten we net iets te hard lachen om het grapje over de ronde tafel!

The Kid Who Would Be King draait vanaf 17 april in de bioscoop.