Peter R. de Vries, tv-tips

Peter R. de Vries steekt zijn mening eigenlijk nooit onder stoelen of banken: of het nu draait om strandgangers, Matthijs van Nieuwkerk of tv-tips, de beste man lijkt overal wel een mening over te hebben. Mocht je nu benieuwd zijn wat hij graag kijkt, let dan nog maar even goed op. 

Article continues after the ad

In RTL Boulevard deelt de misdaadverslaggever zijn guilty pleasures. Zou het Temptation Island zijn of gaat Peter R. de Vries liever voor Boer zoekt Vrouw? Nou, nee! "Ik kijk graag naar Help, mijn man is klusser op tv. Dat is ook wel een programma dat ik terugkijk als ik het gemist heb", legt hij uit. Toch jammer dat de laatste aflevering mogelijk al op tv is geweest.

Waargebeurde series 

Gelukkig heeft Peter nog meer favorieten. "Ik kijk alles wat waargebeurd is of gebaseerd is op een historische gebeurtenis. Dat soort films of series verslind ik", geeft hij toe. "Als ik een top 3 zou moeten noemen, zou ik Staircase op nummer één zetten, nummer twee Narcos en nummer drie Manhunt: Unabomber." Maar de misdaadverslaggever zou daar prima Ted Bundy, de moord op Gianni Versace, O.J. Simpson aan toe kunnen voegen.

Benieuwd wat Peter R. de Vries nog meer kijkt? Bekijk dan de hele video hieronder.