Sanne en Thierry in Married At First Sight

Thierry en Sanne leken vorig seizoen het droomkoppel van Married at First Sight, maar achteraf was dat maar schijn. De klik was er namelijk voor de schermen wel, maar achter de schermen wat minder. De twee besloten dan ook na de opnames te scheiden en dat gaf zowel Sanne als Thierry de ruimte om verder te kijken.

Article continues after the ad

Hoewel de opnames voor de kandidaten al even geleden zijn, doet Thierry op zijn Instagram voor de tweede keer een boekje open. "Na mijn MAFS-avontuur was ik uiteraard teleurgesteld in de liefde", zo schrijft de realityster, die eerder al openhartig vertelde over het veranderende gedrag van zijn match"De afloop was niet waar ik op had gehoopt." 

Nieuwe kans

Gelukkig kreeg hij al snel een nieuwe kans bij iemand anders. "Toch kwam ik daarna iemand tegen waar mijn hart sneller van ging kloppen. Je geeft je bloot en stelt je kwetsbaar op, want je wil de liefde zo intens mogelijk ervaren." Maar helaas duurde ook dit sprookje niet lang. "Helaas liep het anders. Je datet soms, maar vindt niet wat je zoekt of waar je op hoopt. Soms word je er 'moedateloos' van. Wat maakt de liefde nou soms zo lastig en ingewikkeld? En waar moet je het tegenkomen? Of zoeken?" vraagt hij zich af. "Soms denk ik dat het een kwestie van geluk is dat je elkaar treft."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Liefde! Tsja hoe werkt de liefde nou toch. Na m’n #mafs avontuur was ik uiteraard teleurgesteld in de liefde. De afloop was niet waar ik op had gehoopt, toch kwam ik daarna iemand tegen waar m’n hart sneller van ging kloppen. Je geeft je bloot en stelt je kwetsbaar op want je wil de liefde zo intens mogelijk ervaren. Helaas liep het anders. Je date soms maar vindt niet wat je zoekt of waar je op hoopt. Soms word je er moedateloos van (; Wat maakt de liefde nou soms zo lastig en ingewikkeld? En waar moet je het tegenkomen? Of zoeken? Soms denk ik dat het een kwestie van geluk is dat je elkaar treft (: Oh enne... wat ben ik ontzettend blij dat de formule 1 weer begonnen is!!!! #liefde #mafs #mafsnl #date #somsishetingewikkeld #vraaghetmezelfweleensaf #zwolle #vrijgezel #zwolle #daten #❤️ #moedateloos #tinder #swipentegenverveling #f1 #formule1 #oostenrijk

Een bericht gedeeld door Thierry Coree (@thierrycoree) op


Genoeg reacties

Aan vrouwelijke aandacht heeft Thierry in ieder geval geen gebrek. Zijn fans willen hem massaal een hart onder de riem steken en er zitten zelfs wat reacties tussen van vrouwelijke bewonderaars. "Daten dan maar?", zo schrijft iemand. Wij lieten eerder al doorschemeren dat Thierry die tweede kans meer dan verdient, dus RTL letten jullie even op?