Carlo Boszhard

Geen goed begin voor Married At First Sight: Second Chance. Milly, Marcel en Maxime trokken met hun second chance gisterenavond niet veel kijkers. Minder dan 350.000 mensen zagen de drie oud-MAFS-deelnemers de liefde opnieuw een kans geven. Dat kwam waarschijnlijk omdat de veelbesproken Veronica Inside aflevering precies op dezelfde tijd werd uitgezonden. Dikke pech!

Geen kijkcijferhit... nog

Dat er niet veel animo was voor de Married At First Sight opvolger, lag dus aan de VI-ophef. Die aflevering trok gisteren bijna evenveel kijkers als het 20 Uur Journaal en had met 1.704.000 een ruim kijkcijferrecord te pakken. Daar kon RTL met hun MAFS opvolger niet tegenop. Het is de vraag of volgende week het tweede liefdes avontuur van Milly, Marcel en Maxime meer kijkers trekt. Vooralsnog geen vliegende start. 

Second Chance

Wie wel naar de eerste aflevering van MAFS: Second Chance keek, zag de eerste ontmoeting tussen de 3 oud-deelnemers en de mannen en vrouwen die zich speciaal voor hen hebben opgegeven. Tijdens een zogenoemde blind date 'ontmoeten' ze hun potentiële geliefdes zonder ze te zien. Het was een beetje een mix tussen The Voice en De Bachelorette, zou je kunnen zeggen. Het is volgens de experts namelijk belangrijk dat er eerst een mentale connectie komt, voordat ze de kandidaten op hun uiterlijk gaan beoordelen. Dat mag volgende week.

Article continues after the ad
 
Zoals we nu al hebben gemerkt, loopt het dus iets anders dan de originele versie van Married At First Sight. Er wordt alles aan gedaan om Milly, Marcel en Maxime dit keer wel aan de liefde van hun leven te helpen. 

Married At First Sight: Second Chance is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Of kijk het hele seizoen nu al op Videoland!