Rein in Married at First Sight

De Married At First Sight-deelnemers zijn euh … lekker bezig! De ene na de andere kandidaat lijkt een nieuwe vlam te vinden. En zo ook Rein van Gastel die aan het laatste seizoen meedeed.

In een Instagram live-sessie met mede-MAFS-deelnemer Sylvia vertelt Rein, die trouwde met Danny, dat hij weer aan het daten is. “Ik heb het hartstikke leuk met iemand en daarbij zien we ook wel hoe dat verloopt.” Verder laat hij helaas nog niks los over wie de gelukkige is en hoe lang het al aan de gang is. In het filmpje hieronder, vanaf 1:45, zie je zijn onthulling.

Sylvia’s nieuwe liefde?

Ook Sylvia heeft goed nieuws te melden. In MAFS trouwde ze met Freddy, maar na haar kankerdiagnose zijn de twee alsnog gescheiden. Inmiddels straalt ze weer in de insta-live en zegt ze dat het goed met haar gaat. En hoe zit het dan met de liefde? Die heeft ze helaas nog niet gevonden. “Ik ga me nu wel iets beter voelen, dus eigenlijk ga ik ook weer om me heen kijken. Ik zou zeggen meld je aan!

Article continues after the ad

Andere MAFS-relaties

Reins ex Danny had het de laatste maanden ook erg gezellig. Eerst werd hij innig gespot met MAFS-Antoine en later deed hij zelfs een drankje met niemand minder dan SBS6-hit Martien Meiland! Wat misschien nog wel de grootste MAFS-verrassing was, is de opbloeiende relatie van Chantal Huf en Aron van het Hul. “Het loopt allemaal zo lekker. Ik ben echt gelukkig.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.