Married at First Sight, Rein

De zevende aflevering van Married At First Sight liet zien dat deelnemers Danny (40) en Rein (35) toch minder goed bij elkaar horen. Vorige week gaven ze elkaar het ‘ja’-woord en ze leken elkaar helemaal gevonden te hebben. Of toch niet, want is er trouble in paradise?

 

 

Article continues after the ad

‘Dat kapsel…’

Rein had toch een andere indruk van Danny dan wat we in eerste instantie dachten. De vonken spatten van het scherm en de mannen kunnen niet van elkaar afblijven. Maar zodra Rein alleen is met Petra laat hij een andere kant zien. “Toen hij kwam binnenlopen dacht ik: hij heeft kleine ogen, maar wel heel sprekende ogen. En ik dacht: dat kapsel…”, horen we Rein zeggen. Peta zegt lachend dat ze precies hetzelfde dacht en geeft haar BFF een high five. Gelukkig is het voor haar geen afknapper: ‘Dat kapsel kunnen we veranderen.’

Vorige week kwam nog naar buiten dat Rein een relatie heeft gehad met styliste Maik de Boer. Nu had Rein bij hem niks te klagen over zijn kapsel, dus misschien is een volle bos haar gewoon even wennen.  

Hoe het verder gaat met Rein, Danny en de andere koppels zie je elke maandag- en dinsdagavond om 20:30 uur op RTL4. Ben je benieuwd hoe het met de MAFS-kandidaten van vorig seizoen gaat? Wij zochten het voor je uit.