Rein in Married at First Sight

Married At First Sight-deelnemer Rein heeft het liefdesgeluk weer gevonden. De realityster is namelijk in de wolken met zijn ex Michael, zo verklapt hij aan Privé.

Article continues after the ad

In gesprek met het weekblad laat de voormalig vlam van Danny weten dat dit zelfs al een half jaar aan de gang is. 

Eerste stappen op datingmarkt

Overigens komt dit nieuws niet geheel uit de lucht. In een Instagram live-sessie met mede-MAFS deelnemer Sylvia vertelde Rein al in juni van dit jaar weer aan het daten te zijn. "Ik heb het hartstikke leuk met iemand en daarbij zien we ook wel hoe dat verloopt", zo stelde hij. Verder liet hij niets los over wie de gelukkige was en hoe lang het al aan de gang was. Tot vandaag, dus! 


Back with the ex

Rein blijkt namelijk al een half jaar van de markt te zijn, en wel door zijn ex-liefde Michael. "We hebben eerder een relatie gehad", zo erkent hij nu aan  Privé. "Begin dit jaar nam hij contact met mij op om weer eens af te spreken. Dat hebben we gedaan en het klikte als vanouds."

Geen overhaaste beslissingen

Om te voorkomen dat zijn 'prille' relatie net als zijn huwelijk in Married at First Sight misloopt, doet Rein het vanaf nu rustig aan. "Van samenwonen en dat soort dingen is nog geen sprake, maar ik heb het nu erg leuk met Michael. Het is fijn dat hij de Rein kent vóór Married at First Sight", zegt hij tot slot. 

Wanneer een nieuw seizoen Married at First Sight te zien is, is vooralsnog niet bekend. Wel weten we dat er wat veranderingen aankomen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.