Married at First Sight, Rein

Gisteravond gaven Rein en Danny elkaar het ‘ja’-woord in Married at First Sight. Voor dit nieuwe sprookje begon had de Haarlemse Rein een verleden met een BN’er: Maik de Boer! Hij en Rein gaan way back. De bekende stylist deelt een foto van toen ze er allebei nog een stukkie jonger uitzagen.

“Lieve Rein, ik wens jou samen met je nieuwe man heel veel geluk! Je man heeft een allerliefste toekomstige man aan jou”, schrijft Maik bij de foto.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAIKDEBOER (@maikdeboer)

Nieuwe liefde

Nu kan Rein zijn ogen niet meer afhouden van Danny. De ceremonie begon een beetje ongemakkelijk, maar gelukkig wel met grappen hier en daar.

Article continues after the ad

Verrassing voor de nacht

Het dollen gaat verder: Rein heeft wel een hele bijzondere verrassing voor Danny. Hij weet namelijk dat zijn aanstaande gek is op flamingo's. Reins BFF Petra heeft daar iets op bedacht: Rein doet een kleurrijke flamingo-boxer aan tijdens de huwelijksnacht.

Meteen een match

Het lijkt erop dat de matchmakers hun werk goed hebben gedaan, want de twee kunnen hun ogen niet van elkaar afhouden! Het begon al met een hoge match-score. Dat kan ook niet anders: Rein is gek op chocolade en Danny heeft twee chocolaterieën. “Dat gaat wel goedkomen”, zegt Rein. Nou, wij hopen het ook!

Je ziet de liefdesverhalen van Rein, Danny en de andere koppels elke maandag- en dinsdagavond om 20:30 uur op RTL4. Je leest hier hoe het met de MAFS-kandidaten van het vorig seizoen gaat.