MAFS Mick en Big Brother Jill

Zo'n twee weken geleden genoten we nog massaal van het Married at First Sight-avontuur van Mick en zijn partner Daisy, maar hij is alweer bezig met het volgende. Niet voor zichzelf, maar wel voor Big Brother-Jill.

Article continues after the ad

De veelbesproken deelneemster van Big Brother en Mick blijken elkaar namelijk te kennen en dat komt nu wel heel goed uit! 

Support zijn vriendin

Mick roept namelijk zijn nieuwe fans op om haar te helpen. "Ik vraag jullie hulp nu om te stemmen op Jill. Ze is een goede vriendin van mij en het nichtje van Timo die ook te zien is in Married at First Sight. Ze zit in Big Brother, dus of jullie heel graag op haar willen stemmen", support hij de deelneemster die het vanavond opneemt tegen Michel en Zoey. Of ze echter genoeg stemmen krijgt om het te winnen, valt nog even af te wachten.

Update van onze Mick

Naast dit oproepje voor Jill geeft de nieuwe realityster, die al op heel wat steun kon rekenen, ook nog even weten hoe zo'n twee weken na alle ophef met hem is. "Met mij gaat het goed hoor. We zijn nu ruim twee weken na de laatste aflevering en het normale leven is weer begonnen. Gelukkig weer volledig met het werk bezig en de rust is teruggekeerd. Ik slaap weer voldoende, ook al heb ik dan altijd nog wel wat walletjes", vertelt hij grappend op zijn Insta Stories. "Ik ben ook een influencerleven begonnen, dat gaat me nog niet goed af, maar ik neem mezelf niet al te serieus. Maar dat gaan jullie zien." Of we ook zijn potentiële nieuwe liefde gaan zien, blijft nog even de vraag.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: