Monique Smit en MAFS-Mick

Monique Smit gaf haar goede vriend Mick op voor Married at First Sight en we weten állemaal hoe zijn huwelijk met Daisy daarna al vrij snel uit de bocht vloog. Mick geeft nu toe dat Monique hem tijdens de huwelijksreis nog even keihard toesprak...

Article continues after the ad

Wil je meer openhartige MAFS-verhalen? Wij spraken Lars over het contact met ex Lizzy en belden met Rein, die de scheiding van Danny enorm pijnlijk vond.

"Ik heb een keer bij haar aan de bel getrokken", onthult Mick in de nieuwste aflevering van de Shownieuws Podcast. Dat was op de tweede of derde dag van zijn huwelijksreis met Daisy in Portugal, herinnert hij zich. "Toen heeft Monique me keihard op mijn flikker gegeven."

Monique Smit greep in

Monique wist nog niet precies dat Mick en Daisy een enorme mismatch vormden, dus ze vond eigenlijk dat hij gewoon niet zo flauw moest doen. En dus greep ze in. "Toen heeft ze gezegd: 'Mick, eikel! Stop nu eens met opgeven, maak er wat van!' Vervolgens heb ik haar in Nederland écht uitgelegd hoever we uit elkaar lagen."

Heeft Monique spijt?

Monique gaf Mick, die inmiddels contact heeft met een andere dame, op voor dit hele avontuur. En aangezien het nogal uit de hand liep - op een gegeven moment moest Carlo Boszhard zelfs ingrijpen - zou je verwachten dat Monique zich er ook niet helemaal lekker bij voelt. Ja, dat klopt deels, aldus Mick. Een klein beetje schuldgevoel zit er wel. Maar vooral: "Ze voelde zich verantwoordelijk voor mij."

Daisy en Mick in Married at First Sight


Hoe is het nu met Mick en Daisy?

Nou, maanden na de opnames staat de sfeer tussen Mick en Daisy gelukkig niet meer op standje shockfreezer. Ze gingen meerdere keren in gesprek en Daisy bood zelfs haar excuses aan voor bepaalde dingen. It's all good. Helaas kan niet iedere MAFS-kandidaat daar over meepraten. Zo begon Lizzy met seksueel getinte modder te gooien richting ex-man Lars en die vond dat veel te ver gaan. Gezellig!