Marcel en Sherilee in Married at First Sight Second Chance 2020

Married at First Sight: Second Chance wist qua kijkcijfers bij lange na niet aan de originele versie te tippen, maar de reacties waren er niet minder om. Vooral kandidaat Sherilee die het hart van Marcel veroverde, kreeg het flink te verduren op social media.

Article continues after the ad

Veel kijkers twijfelden aan de oprechtheid van de veel jongere deelneemster, maar dat is volgens Sherilee onzin. "De negatieve reacties doen mij niet zoveel, al vind ik het wel jammer dat mensen zeggen dat ik om de bekendheid heb meegedaan", reageert ze nu bij RTL Boulevard. "Mensen die mij kennen weten dat ik in het echte leven net zo ben als hoe ik op televisie te zien was. En dat ik altijd al op oudere mannen val. Mijn omgeving zag ook aan me dat ik oprecht verliefd was op Marcel."

Te grote verschillen

Toch was de liefde - zo bleek deze week - slechts van korte duur. Marcel had dat van tevoren niet verwacht. "Ik denk wel dat wij in het begin beiden echt serieuze interesse hadden naar elkaar toe, maar gaandeweg kwamen we erachter dat we te veel van elkaar verschilden." En zou dat komen door de onoprechtheid van Sherilee? Marcel denkt van niet. "Uiteindelijk weet maar één persoon hier echt het antwoord op, maar ik heb de klik vanuit haar naar mij gevoeld en heb geen enkele reden om aan haar intenties te twijfelen." 

Vrijgezellenbestaan

Marcel mag dan na een mislukt huwelijk en een kortstondige relatie nu weer single door het leven gaan, maar hij heeft de hoop op een nieuwe liefde nog niet opgegeven. "Ik ben ervan overtuigd dat de ware vanzelf wel op mijn pad gaat komen." Wie weet mag hij het ooit samen met deze MAFS-sterren nog een keer proberen.