Lars, Married at First Sight

Het Married at First Sight-avontuur van Lars en Lizzy ging na de uitzending van gisteren al niet meer over rozen, maar op een vriendschap tussen de twee hoeven kijkers ook niet te hopen. Lars haalt namelijk op Instagram nu flink uit naar zijn voormalig partner.

Article continues after the ad

Het botert duidelijk niet meer tussen de twee en dat heeft vooral te maken met de uitspraken die Lizzy eerder vandaag deed!

Intieme momenten

Lizzy werd eerder vandaag door realityster Louisa Janssen flink uit de tent gelokt om wat te vertellen over de intieme momenten met Lars. "We zijn wel intiem geweest. Ik dacht: zo gaat het verliefde gevoel wat meer komen", vertelde ze openhartig aan de camera's van RTL Boulevard. Maar dat is vast niet het punt waar Lars nu over valt. Ze maakte namelijk tevens duidelijk dat ze er meer van had verwacht. "Moet ik hier echt antwoord op geven? Ik vond het tegenvallen." Tja, dat zijn zeker ook geen uitspraken die je wil horen.

Afspraak verbroken

Lars vind het zacht gezegd 'niet leuk' van zijn ex-vrouw. "Ik heb inmiddels gezien dat Lizzy zich uitgelaten heeft over onze weken samen. Dit is tegen de afspraken in die alle kandidaten die meedoen aan #mafs hebben meegemaakt", valt te lezen in een bericht op zijn Instagram. "Ik zal me inhoudelijk niet uitlaten over de periode van het huwelijk en over Lizzy. Ik vind haar actie dan ook respectloos."

Gemengde reacties

Gelukkig kan hij rekenen op de steun van zijn volgers. "Te jong en te wereldvreemd. Jammer, maar dat zegt meer over haar dan over jou", steekt een volger een hart onder de riem. "Het is inderdaad echt respectloos wat ze heeft gezegd", aldus iemand anders. Toch is er ook wat kritiek te bespeuren: mensen vinden het jammer dat het zo via Instagram moet worden 'opgelost'. "Door iedereen daar op deze manier op te wijzen ben je op dezelfde manier bezig. Beetje jammer." Tja, wij kunnen alleen maar hopen dat de twee apart van elkaar de rust weer terug gaan vinden.


Ben je nu benieuwd wat Lars zelf over het huwelijk te zeggen had? Wij spraken 'm eerder vandaag.