Sylvia en Freddy in Married at First Sight

De sfeer op de huwelijksreis van Freddy en Sylvia in Married at First Sight sloeg tijdens het eten van een ijsje opeens... nogal om. Sylvia voelde dat ze afstand moest nemen en dat sloeg in als een bom. Bij 'Fred', maar ook bij kijkers!

Article continues after the ad

"Nou, een beetje vlinders in m'n buik, maar het is best wel eng", horen we Sylvia zeggen wanneer ze even alleen is. Ze voelt duidelijk 'iets' voor Freddy, maar tegelijkertijd voelt het ook allemaal een beetje te heftig. Wanneer het stel op een terrasje ijs gaat eten, ziet Freddy dat er iets aan de hand is. "Voel je je niet goed?" Dan komt het hoge woord eruit bij 'Syl'.

Huwelijk onder druk

"Dat het me tot hier zit", vertelt ze, zichtbaar emotioneel. "Ik vind het moeilijk om te zeggen", probeert Sylvia het uit te leggen. "Ik vind je een heel leuke vent, maar het benauwt me een beetje allemaal. Maar dat ligt niet aan jou", vertelt ze. "Ik dacht dat ik druk was, maar jij bent nóg drukker. Het is een beetje veel." Freddy is een beetje beduusd en trekt de conclusie dat ze het allemaal niet meer ziet zitten met 'm en dat ze naar huis wil. "Dan moet je dat doen."

Verbaasde kijkers

Vervolgens lijken ze een beetje langs elkaar heen te praten, zonder dat echt duidelijk wordt of ze het nu wél of niet met elkaar zien zitten. Gelukkig sluiten ze nog af met een knuffel - dat biedt hoop. Kijkers thuis vonden het een zenuwslopend tafereel. Ze gingen juist zo goed! De, voor het oog, 'plotselinge' omslag zaait verwarring...


Het koppelsweekend

Wat ook veel verwarring gaat zaaien? Het aankomende koppelsweekend, waarin de stellen elkaar voor het eerst ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Matchmaker en expert Eveline Stallaart vertelde ons dat deze ontmoetingen voor "opschudding" gaat zorgen. Oei, als dat maar goed gaat...

Married at First Sight is elke maandag- en dinsdagavond om 20:30 uur te zien op RTL 4. Vooruitkijken kan via Videoland.